Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JULEOPTOG I HOLEBY

27 november, 2021

JULEOPTOG I HOLEBY LØRDAG DEN 27. NOVEMBER 2021

 

Som traditionen byder, afholder Borgerforeningen for Holeby og Omegn 2009 juleoptog i Holeby lørdag den 27.11.2021. Starten afgår fra Holeby Hallen – hvor HIF’s Venner i øvrigt afholder det årlige Julemarked – kl. 15:30 går de deltagende anført af Sakskøbing Tambourkorps gennem byen til Dagli’Brugsen ”Kvik” hvor træet tændes af Årets Borger kl. ca. 16:00.

Når man passerer COMA vil Thomas med personale stå med en overraskelse til børn, og vi håber derfor at man holder evt. affaldet til man når en skrællespand.

I optoget deltager, ud over forhåbentlig rigtig mange børn og voksne samt Foreninger m.m. Når Juletræet og pynt i byen er tændt, er foreningen vært ved et glas glögg med æbleskiver og juice til børnene – alt sammen sponseret af Dagli’Brugsen Kvik.

Der vil være præmier til de 3 bedste/kreative i optoget, som vil blive overrakt ved juletræet.

Gavekort sponseret Dagli’Brugsen ”KVIK”.

 

Juletræ for børn i Holeby

 

Traditionen tro afholder Borgerforeningen for Holeby og Omegn af 2009 juletræsfest for børn 3. juledag – Mandag den 27. december 2021 i Holeby Hallen kl.14:00 til 16:00. Der er godteposer til børnene og underholdningen står Niels Plys for. Adgangskort kan købes i Dagli’ Brugsen ”Kvik” – der i øvrigt er sponsor af godteposerne – til en pris af 25 kr. – for forældre/bedsteforældre er adgang gratis.

I Hallen sælger HIF’ Venner æbleskiver, gløgg, kaffe, øl og vand.

 

 

Detaljer

Dato:
27 november, 2021